Organizacija

Osnova našeg poslovanja je uvoz, prodaja, marketing i distribucija laboratorijske  opreme i hemikalija, kao i aktivnih farmaceutskih supstanci, medicinske opreme i lekova za humanu upotrebu. U skladu s tim, kompanija je organizovana u šest odeljenja:

Snabdevanje laboratorija

Sarađujemo sa svim vrstama laboratorija (industrijskim, medicinskim, istrazivačkim i laboratorijama za ekološki monitoring) u oblasti snabdevanja reagensima, finim hemikalijama , sitnom laboratorijskom opremom i staklom.

Medicinsko snabdevanje

Direktno ili putem međunarodnih i domaćih tendera, snabdevamo sve bolnice u zemlji dijagnostičkim instrumentima, kitovima, reagensima, laboratorijskom opremom i hemikalijama, lekovima za humanu upotrebu i sredstvima za dezinfekciju.

Snabdevanje farmaceutske industrije

Sarađujemo sa svim farmaceutskim proizvođačima u regionu, u oblasti snabdevanja aktivnim farmaceutskim supstancama, finim hemikalijama, laboratorijskom opremom kao i u oblasti organizacije licencnih aranžmana i pružanju podrške u vezi regulative pri procesu registracije farmaceutskih proizvoda.

Poslovi registracije proizvoda i zakonske regulative

Usaglašavamo se sa svim važećim propisima u vezi registracije i dobijanja dozvola za stavljanje u promet proizvoda kojima snabdevamo kupce

Logistika

Nabavka, uvoz, skladištenje i isporuka

Finansije

Izdavanje faktura, naplata, plaćanja i računovodstvo

Akcije

i specijalne ponude

Novosti

iz našeg poslovanja