Mikrobiologija

Mikrobiologija

Uni-chem nudi širok spektar savremenih rešenja za dijagnozu zaraznih bolesti i otkrivanje bakterijske kontaminacije u industrijskoj primeni. Snabdevamo laboratorije za javno zdravlje, kliničke laboratorije, prehrambene kompanije, akreditovane laboratorije za monitoring i farmaceutske laboratorije.

Portfolio proizvoda uključuje podloge za kultivaciju bakterija, rešenja za ispitivanje osetljivosti na antimikrobna sredstva, kontrolne sojeve (mikroorganizme za kontrolu kvaliteta), kao mnoge druge.

Zastupajući vodeće svetske kompanije pomažemo da svet bude zdraviji, čistiji i sigurniji.

Zastupstva

Oxoid

OXOID

Oxoid je deo Thermo Fisher Scientific grupe, i jedan od najvećih svetskih proizvođača i distributera mikrobioloških podloga i drugog dijagnostičkog materijala. Kao lider u oblasti mikrobiologije, Oxoid snabdeva kliničke, industrijske, istraživačke i akademske laboratorije širokim spektrom visoko kvalitetnih proizvoda već duže od 50 godina.

Remel

REMEL

Remel, deo kompanije Thermo Fisher Scientific, svetski je lider u proizvodnji i distribuciji proizvoda za prikupljanje i transport uzoraka, brzih biohemijskih panela za identifikaciju mikroorganizama, lateks aglutinacionih testova, kontrolnih sojeva za kontrolu kvaliteta i još mnogo toga. Opsežan portfolio proizvoda uključuje vrhunske performanse.

Trek

TREK

Trek kao deo Thermo Fisher Scientific grupe posvećen je razvoju proizvoda za ispitivanje osetljivosti AST i identifikaciju patogena.

Liofilchem

LIOFILCHEM

Liofilchem s.r.l. (Italija) je osnovan 1983. godine i od tada snabdeva tržište visokokvalitetnim proizvodima namenjenim mikrobiološkim laboratorijama. Delokrug rada firme Liofilchem obuhvata kliničku mikrobiologiju, Food & Beverage i Bio-pharmu.

Rosco

ROSCO

Rosco Diagnostica (Danska) je kompanija sa iskustvom od 50 godina u proizvodnji antibiogram i dijagnostičkih tableta. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa smernicama IVD EU 98/79 i nose CE znak.