NordAid Lipozomalni C vitamin

Sorry, this entry is only available in Serbian.

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

NordAid Lipozomalni C vitamin

Dodatak ishrani (dijetetski suplement) namenjen za oralnu upotrebu.

Lipozomi predstavljaju inovaciju u tehnologiji transporta hranljivih materija i apsorpcije u organizmu. Lipozomi su takozvani nosioci aktivnih supstanci proizvedenih pomoću tehnologije lipozomske inkapsulacije. Zbog njihove sličnosti sa biološkim membranama, koriste se kao nosači lekovitih supstanci i vitamina.

Lipozomalni C vitamin se apsorbuje i do preko 90%, za razliku od klasičnih formi vitamina C u kapsulama i tabletama.

Kliničkim studijama je potvrđena bolja apsorpcija, bioraspoloživost i bioiskoristljivost lipozomalnog C vitamina.

Ne izaziva probavne smetnje pri većim dozama.

Praktičan za upotrebu, jer osim toga što se može koristiti kao direktan oblik, lako je prenosiv, i kesica NordAid lipozomalnog C vitamina staje u svaki džep ili novčanik.

NordAid Lipozomalni C vitamin

Lipozomalni C vitamin 1000 mg gel

Deklaracija:

Lipozomalni C vitamin 1000 mg gel

Dodatak ishrani

10 kesica x 3,6 ml (36ml)

Namena: Dodatak ishrani za odrasle sa vitaminom C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Uputstvo za upotrebu: 1 kesica dnevno. Istisnuti sadržaj kesice direktno u usta ili pomešati sadržaj sa vodom ili sokom. Za najbolje rezultate konzumirati na prazan stomak i sačekati najmanje 15 minuta pre jela.

Aktivni sastojci 1 kesica %NRV*
Vitamin C 1000 mg 1250

*Nutritivna referentna vrednost

Upozorenja: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Držati van domašaja dece. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na njegove sastojke. Čuvajte na temperaturi do 25°C zaštićeno od svetlosti.

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva Zdravlja RS: 16624/2020, od 12.06.2020.